27/10

Hej vill bara säga det att ni måste kolla in min facebook(FB) på www.facebook.com

Idag har dagen varit ganske seeg  :P
Man har vatt på IKEA med Mamma och Tintin och Halva Familjen stigborg.

Vi var där vid halv 2  och skulle lämna in tintin och Herman på Lekhörnan där. Och så släppt dom in tintin men inte herman först och då trodde han att han inte fick komma in så han gick och satte sig och börja gråta och sen ville han i men inte ha någon slämpel och så trodde han at det gjorde ont :O xd men sen fick han det och då bara skrattade han. Sen gick vi igenom hela IKEA och sen skynda oss hem genom att köra vilse men vi hittade tillsist.

Och sen skunda till gympan och vara ledare och sen hem och packa och dra till mormor.. :P sitter och skirver nu och kollar på SIDETRACK (WALLANDER)

Ha det Gött nu kyss <33


Hemma igen

Hej nu har jag varit på lingvallen skojigt skojigt ;D
Har nt kunnat skriva så mkt i min blogg under dom tre dagarna "/.

Men jag har tagit massa bilder från lingvallen som kommer bli publicerade på facebook, http://www.facebook.com/home.php?#/profile.php?id=100000122411663&ref=profile

Där hittar ni dom strax :)

Jag undrar över om det är någon som kan göra min bloggdesign? skirv gärna :)

Kommer skirva lite mer sen :)
Puss puss <33

22/10

Ska jag kanske börja video blogga också? (:

Alla kommenterar!! ;)

Sitter i skolan och det är torsdag snart fredag och lov. På fredag(imorgon) så ska man dra upp till lingvallen och träna gymnastik så kommer ta tåget upp (A) och sen kommer vi träna massa dubbel volter med mera. Kommer hem sen på söndag igen så jag kommer itne vara så aktiv på min blogg just då.

Ni får gärna kolla in min bilddagbok, [email protected] (har bytat namn, hette innan [email protected]) Men det gör man inte längre.

Tycker att ni ska börja kommentera lite mera på min blogg och bilddagbok.

Har ni "Facebook" (FB) så kan ni lägga till Sandra Lilja

Ha en bra dag puss <33

Pj's

Jag vet vad jag fallar för nu, killar som är "boois" "fjortis-killar" "pj's" vad ni vill kalla dom nu bara för dom har 100 kg vax i håret och toffsar på bena. Ni är riktigt söta allihopa. Ni är som en magnet som dras in till kroppen och inte kan släppa taget sen.

Men det finns massa folk som är imot alla desa killar, varför? 
- Är det bara för dom har toffsar runt bena?
- Att dom sminkar sig?
- Att dom har 100 kg vax i håret som ni påstår?
Ge mig en förklaring varför ni hatar dom!

Alla ni som är imot dessa killar, får dom inte ha denna stilen?
Om inte dom får låv att ha denna stilen så varför får alla emo:n och lolitor osv har den stilen då?

Det är ingen ide på att ni hackar på dom att dom är äkliga för att dom sminkar sig, ta av tottarna och så vidare. Dom kommer inte att göra det, för dom har den stilen och dom har valt att ha det för att dom tycker det är snyggt.

Vill säga detta till alla "pj's" "boois" "fjortiskillar", var den du är ha en stilen du har nu för den passa dig bäst, lyssna inte på dom andra dom är bara avensjuka! <33

Kolla den även på [email protected]
kyss <33(alla kommenterar)


Tillbaka igen

Tjjenixen har varit borta nu i ett tag :/ har inte haft tid och skriva i bloggen så mkt men nu är jag inne och jag tycker att ni ska kommentare lite mer ;P

Jag kan börja med och berätta vad jag fick när jag fyllde år (: Jag fick en cykel av mamma och pappa och min lillebror tintin (rosa) riktigt fiin e det (a) och hörlurar till datan med mick. så nu blir det att ni får chatta mkt mer ;) och så fickjag massa pengar och gratis sms och en massage boll av min söta lillebror (: och jag fick en väska och perfym DKNY appel. riktigt  gott luktar den ;P och massa mer som jag inte orkar rabla upp nu.

I fredags var man med lotta och alexandra bebisar ;D riktigt kul hade vi vi träffade sten långben och massa annat roligt folk ;P
Sen träffade jag filip (min gudman) på lördagen och jakt varpå gång. (y) Såg en äklig död råtta på vägen ;O ;S och  sen då hem till mamma och tintin och sen dra till toftanäs och skulle hämta tintins andra cykel och köpa lampor till han, och sen så blv det en ny jacka till mig också på 2000 kr ;P xd men aja..

Men idag har man varit hos sara moster och firat henne ;D nu ska man kanske dra till alexandra baby <3

men vi hörs och glöm inte kolla in min bdb [email protected]

Skolan

E tiiep i skolan nu.. Har inte skrivit så mkt på min blogg ;O (N)

Jag fyllde ju år den 23/9 (skriver det lite sent) Men kanske ett grattis i förskott? (:

Skriver mer sen;)

Dagen

Tja, idag har jag fått reda på att jog komemr få leg och kontokort;D (Y) Vilket är jätte bra. Så imorgon så ska vi dra te banken och fixa det (Y)


Idag i skolan söög, först No sen matte men vi fick hål timnme ;D (Y)  och sen så So håltimme tiiep( Men någon person tog upp en gammal sak.. (N) och sen så Sv/Eng ;P Sen lunch ;D och sen tiiep englska det gick väll bra ;P och sen svenska lääsa i 1,30 timme :D men vi hade ola som studade samtidigt som han hade oss ;P XD Sen Heeem och kolla tv, lääxor sendå och nu kanske kolla bio med Elin idag ;D <33

Älskar diiig Ellliiiinnn meeest i hela världen.. <33

Äntligen tilbaka

Tjaa. Nu är jag tillbaka med mitt skrivande.. Är lite seeeg på de ;P men du är det fiint ;) Nu håller jag även på att göra om lite bilder i www.picnik.com (Y)

Har gjort jätte många bilder xd men men..

Jag jobbade i tisdags, gick bra med väldigt stökigt ungar.. För alla ni som inte vet, jag jobbar som ledare för en grupp som heter micro (: Dom ska tävla fristående, trampett och matta och plint, gud vad ni har blivit duktiga (:

Idag har skolan varit riktigt bull först Idrott (var inte med) och sen SO ganska chill (: och sen slöjd, tråkigt som fan ( :( )och sen lunch (det var inte gott) sen matte (inte skoj) Sen datasalen, häller inte skoj.
Joanna har varit borta skit mkt.. saknar henne <3

Sen Hem och plugga i tiiep 3 timmar :'(
Asså kan det bli tråkigare?? ;o

Aja ha det bra ;) <33

Kyss på er som läser ;D <3

Är med bästa Elin

tjjao,, idag är man med bästa elin(bilder kommer ;) )

Så vi kommer ut och tiiep ja ut och sen hyra film ;D (Y) och sen tiiep käka massa gött godis ;) Hehe.. Elin skrattar ;) (Y) Hon skaffar magmuskler nu ;) Xd

Sen tiiep igår så var jag och Joanna Bejbe och Ellin älskliiing<33 Sen skulle Joanna bejbe hem och sen tiiep fotta som faan, sjukt fina bilder blev det ;)
Sen Skulle ELin älskling hem :( <33 

Men annars har dagarna varit chill ;D (Y)



Hade.. ;) <3 (Y) Kyss;*

 


Sjuk

Ja idag får man vara hemma ja.. som tur är slipper man skolan ;D

Har lite feber och ont i huvudet och förtyld(stavning).. Säker svininfluensan ;P

Så sitter lite vid datan och chillar vid TV hela dan idag, skulle igentligen ute med Elin ikväll men det blev inte så!


Jag har äntligen fått en "arvodesblankett" som man ska fylla i när man har varit på träningarna så får man lön den slutet av denna termminen ;D
Jag sparar till ett konfermationesläger i ängelholm så då ska man vara borta i 3 veckor och träna och så ;D så måste få ihop 7000 kr tills dess ;D
Måste börja jobba ordentliget nu (;

Ha det gött Kyss <3

http://www.youtube.com/watch?v=55WLtiICpcM&feature=related


Klippt mig

Ja tiiep idag så har jag klippt mkt, det blev mycket mycket snyggare än sist!


Jag ska försöka beskriva det; jag har nästan tiiep samma
längd på det som innan och sen så e det väldigt mkt upp klippt och sen tiiep halft l
uggmed snebena, om ni fattar...



Bevaka ; [email protected]


Söt kille på stranden

Idag har ma legat och steekt hela dagen på stranden..

Såg en skit snygg kille där :D (Y) :)

Så Han bara ska du hoppa i jag bara hoppa du först, han bara amen det e lungt hoppa du först sötnows :)  Sen han bara hänger du med och köper glass? Jag bara visst :D

Han var as gullig :)) <3

Bytat namn på blogg

Hej jag har nu bytat namn på min blogg och jag ska försöka fixa till designen lite bättre på denna.

Jag kommer förmodligen ladda upp alla dom andra inleggen från min andra blogg www.matildaawh.blogg.se . Den får ni gärna kolla in. Om jag inte fixar min blogg så himmla bra i densignen så ska jag fråga någon som kan hjälpa mig. Eller kan du?

Om du vet någon som kan hjälpa mig om jag inte klara det själv, vilket jag gärna vill kunna så kommentera gärna.





Ha det bra hej! <3

[email protected]

RSS 2.0